De-a lungul timpului am tot incercat diverse rețete de negresă….insă aceasta este pur si simplu fantastică!!! E cremoasă, ciocolătoasă, soft…de vis!!!
Rețeta e una extrem de simplă și e gata intr-o clipită…. 🙂
Dificultate: ușoară
Timp de preparare: 50 min
Ingrediente: 300 gr unt moale, 1 cup zahar alb+ 1 cup zahar brun, zahar vanilat, 2 lg cacao, 500gr chocolat, 5 ouă, 2 lg cafea solubilă, 3 lg apă călduță, 1+1/3 cup făină
–
Mai inainte de toate pornim cuptorul la 180”C să aibă timp să se incălzească. Intrun bol mixăm untul cu zahărul pină devine spumos, adaugăm zaharul vanilat,cacaoa si cafeau solubila pe care am dizolvat-o inainte in apa călduță
Adaugăm rind pe rind ouăle și mixam bine după fiecare pină la incorporare totală
Acum e momentul să adaugăm ciocolata topită și cu ajutorul unei spatule amestecăm pina se incorporează foarte bine
La final adăugăm făina si amestecăm pină se incorporează foarte bine și compoziția are textura unui mousse.. like this…
Dăm tava la cuptor la 180”C pentru aproximativ 35-40 minute, pină compoziția se desprinde ușor de pe marginile tăvii și la suprafața se prinde o crustă usor rumenită…
Rezultatul final…
Un perfect desert ciocolătos și pufos…
Sincer vă spun aș fi mincat o jumatate de tavă… da conștiința nu m-a lăsat să iau decit o porție generoasă și să o savurez alături de o ceașcă mare cu cafea neagră…. 🙂
Spor dragii mei și ginduri senine trimit către voi, oriunde vă aflați :*
Yum! I love fudge brownies and yours look perfect!
Thank you Kloe :* ❤